Ringe pratelinje på fastnetts nummer ?

Du kan kjøpe tilgang fra din telefon til våre tjenester på et fastnett nummer ! Minuttpriser til fastnett nummer er  ofte inkludert i abonnementet. Sjekk ditt abonnement for priser.

Du kan kjøpe tilgang til tjenesten i 2 varianter :

Registrer telefonen og kjøp 1 døgn’s tilgang  for ca kroner 50,- RING 820 41 555 : Lytt til instruksjonene og vent til registreringen er gjennomført.

Registrer telefonen og kjøp 7 døgn’s tilgang  for ca kroner 100,- RING 820 48 999 : Lytt til instruksjonene og vent til registreringen er gjennomført.

Når telefonen din er registrert kan du bruke fastnett nummer 21020202 for Telecafé, og 21020203 for møteplass for homofile i perioden du har registrert deg for.

MERK ! Du må ringe fra den samme telefonen som du vil benytte til å ringe pratelinjen, da det er hel-automatisert registrering av telefonen du ringer fra !

Vi håper at disse nye mulighetene faller i smak for noen, og at det kanskje vil lage litt mer blest og mer aktivitet rundt og inne på pratelinjene.

Samtidig benytter vi anledningen for å takke for at du benytter tjenesten, og bidrar til at det er et hyggelig sted for alle og være.

Åpne telefonlinjer